als er geen honden in de hemel zijn, ik schrijf de boeken, die tekenen is kijken leer vergeeft geen fouten niet allen, die dwalen pelgrim home

 

Ik schrijf de boeken, die ik zelf zou willen lezen.

 

 

Roman

Lezers van de roman 'Je was hier al', stelden zich de vraag hoe het nu verder met Dominique afloopt. Ik liet het antwoord op die vraag achterwege; de lezer kon aan de hand van de suggesties die ik deed zelf een aantal opties invullen

Ik ben uiteindelijk toch overstag gegaan en laat in 'Hadewych / Dominique' de beide vrouwen hun verhalen verder vertellen.

Een roman met twee voorkanten, waarin de vrouwen alternerend aan het woord komen.

Hadewych is bioiogiedocente aan een Bredaas lyceum; ze ontdekt de handboogsport; ze blijk een echt natuurtalent. Behalve handboogschutter is ze sportklimmer, die zich kan meten met de besten.

Dominiqie is regressietherapeute met een passie voor jagen. Na de moord op haar man vlucht ze naar Frankrijk, waar ze onderdak vindt bij een vriendin in Saint-Remy-de-Provence.

De docente gaat zelden op pad zonder haar Rhodesian ridgeback, Kibwana; Dominique is altijd in gezelschap van haar beagle, meneer Jansen.

 

 

bestel